Noticias

EL DELEGAT DEL GOVERN A LA COMUNITAT VALENCIANA DONA SUPORT AL MODEL D´ASSOCIACIÓ EMPRESARIAL DE COEVAL A LA VALL D´ALBAIDA

El Delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Moragues, ha participat en les Trobades Empresarials que organitza COEVAL (la Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida). Al mateix ha assistit també la Regidora del Ajuntament d’Ontinyent, i portaveu municipal del PP, Mercedes Pastor, a més a més d’una nodrida representació de l’empresariat comarcal.

Moragues ha destacat la labor que COEVAL aquesta fent com a associació comarcal i intersectorial, model que recolza ja que facilita a les Administracions la interlocució amb els empresaris del territori.

Alhora el delegat ha agraït la invitació de COEVAL ja que per a ell és sempre molt agradable tornar a una comarca que coneix bé ja que professionalment va exercir tasques d’Administrador de l’Agència Tributària en Xativa i va tenir molt contactes amb persones i empreses de la Vall d’Albaida. Igualment va recordar que ha participat en diferents activitats organitzades per COEVAL com a jornades formatives de caràcter professional en la seua etapa d’Administrador de l’Agència Tributària i desdejunis de treball com a Conseller d’Hisenda.

En la intervenció que ha dirigit als empresaris de COEVAL ha exposat els plantejaments en els quals es basa l’acció de govern de l’Administració de l’Estat a la qual representa a la Comunitat Valenciana. Així ha destacat que “el sector públic ha d’estar correctament dimensionament i evitar duplicar amb diners públics activitats que presta la iniciativa privada que és la que crea llocs de treball i paga imposats pel que no ha de trobar-se amb situacions de competència deslleial provinent del sector públic que està obligat a fer un bon ús dels diners que recapta de tots els ciutadans i empreses. Igualment cal potenciar la col·laboració públic-privada en àmbits com l’educació, la sanitat i les infraestructures ja que si es fa amb un adequat marc jurídic serà beneficiós per a l’interès general i ajudarà a millorar la qualitat dels recursos i infraestructures que es disposen”.

Després de la intervenció del Delegat del Govern es va desenvolupar un col·loqui amb els representants empresarials els qui van demanar al Delegat del Govern “un major suport del govern central a la Comunitat Valenciana ja que aquesta continua ara, tal com ha ocorregut també abans, sense ser tinguda en compte com haguera d’en les seues necessitats de finançament i infraestructures i és necessari passar per part de tots de les paraules als fets”. Igualment s’ha traslladat al Delegat del Govern la necessitat que s’adopten mesurades que rebaixen la pressió fiscal que pateixen autònoms i pimes que són els qui manté i creen ocupació i als quals s’ha de recolzar si es vol mantenir l’estat del benestar.

Finalment el President de COEVAL, Rafael Pla, li va expressar a Moragues la disponibilitat de COEVAL per a treballar en projectes concrets de col·laboració públic-privada com per exemple la simplificació de tràmits burocràtics a empreses a través d’una finestreta única que des de la proximitat els simplifique actuacions que desincentivan la creació o ampliació d’empreses.

LA PLATAFORMA POR LA REINDUSTRIALIZACIÓN TERRITORIAL ASISTE A LA PRESENTACIÓN DEL MAPA DEL SUELO INDUSTRIAL DE LA COMUNITAT VALENCIANA

Previous article

LA PLATAFORMA POR LA REINDUSTRIALIZACIÓN TERRITORIAL(COEVAL-FEDAC-IBIAE) CONVOCA EL I ENCUENTRO B2B CLIENTES/PROVEEDORES PARA EMPRESAS ASOCIADAS

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.