Noticias

La Plataforma per la Reindustrialització Territorial participa en un estudi per a impulsar una indústria innovadora en les Comarques Centrals elaborat per l´Ivie en col-laboració amb l´Ivace

Els representants de la Plataforma per la Reindustrialització Territorial, COEVAL, FEDAC I IBIAE, han participat en messes de treball temàtiques centrades en les estratègies empresarials (dimensió, especialització, aliances empresarials, captació d’inversions i internacionacionalización) i en l’entorn industrial i empresarial (sòl, infraestructures, enclavaments tecnològics, logística, sostenibilitat i serveis empresarials). L’estudi ha sigut elaborat per l’IVIE en col·laboració amb l’IVACE i els representants empresarials de La Vall d’Albaida, L’Alcoià-El Comtat i La Foia de Castalla han participat amb altres agents econòmics i socials de les Comarques Centrals.
Les conclusions fixen uns eixos prioritaris d’actuació i unes propostes per a potenciar i enfortir una indústria innovadora en les Comarques Centrals. D’ells destaquen algunes idees: millorar la competitivitat de la micro i xicoteta empresa industrial així com la modernització dels parcs empresarials, la formació i el reciclatge continu en les empreses o la difusió de les fortaleses del territori i de la seua indústria a través de trobades entre empreses del territori.
Així mateix, l’estudi arreplega també altres dades de caràcter socioeconòmic. Les Comarques Centrals compten amb el 18 % de les empreses de la Comunitat Valenciana i el 25% dels polígons industrials del nostre territori.

Vidrios San Miguel, Plastiken y Serco, empresas vinculadas a COEVAL, son premiados por integrar a trabajadores con discapacidad

Previous article

Foro Comarcal ASELEC – La Vall d’Albaida

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.