Noticias

COEVAL promueve 5 talleres sobre gestión de empresas

Amb el programa “Consolida el teu projecte”, la Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida (COEVAL), el Centre Europeu d’Empreses Innovadores d’Alcoi (CEEI Alcoi) i Caixa Ontinyent pretenen formar emprenedors i empresaris. El programa consta de 5 sessions de treballdirigit amb horari de 16:30 h a 18:30 h a la seu de COEVAL a Ontinyent. La primera sessiócomença el 19 de novembre amb el títol “De l’estratègia a l’acció. Defineix el teu pla”.

La iniciativa, que tindrà lloc a COEVAL Ontinyent en 5 sessions, va dirigida tant a emprenedorsamb una idea que volen perfeccionar i convertir en negoci com a professionals amb experiència que volen crear la seua pròpia empresa. També està destinat a empresaris i persones vinculades a empreses que volen adaptar-la a noves situacions de mercat i engegar en la mateixa nous projectes, noves divisions, nous mercats, etc.

Les 5 sessions pràctiques, que seran en horari de vesprada de 16:30 a 18:30 h en COEVAL, tracten d’aconseguir els següents objectius:

19 novembre: De l’estratègia a l’acció. Defineix el teu pla.
26 novembre: Fart de no vendre? Eines per a vendre més.
3 desembre: Eines de creativitat aplicades a l’empresa.
10 desembre: Millora el teu posicionament en internet.
17 desembre: Com seleccionar un mercat internacional i tenir èxit.

Innovación tecnológica en espacios públicos

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.