Noticias

Nova oficina d’emprendedorisme i dinamització

Fuente Original

 

La Confederació Empresarial de La Vall d’Albaida (COEVAL) i l’associació de comerciants Comerç IN han acordat implicar-se en la nova Oficina d’Emprenedorisme i Dinamització Empresarial i Comercial que posarà en marxa en breu l’Ajuntament d’Ontinyent. Així serà després que representants de les entitats empresarials hagen signat esta setmana un conveni amb l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, per oferir serveis de dinamització empresarial i comercial en aquest espai.

 

Aquesta nova oficina, que es presentarà previsiblement el proper mes de gener a l’edifici CREC, respon a l’objectiu del Govern d’Ontinyent de crear un nou punt d’informació adreçat a emprenedors que desitgen muntar una empresa, a les empreses existents per ajudar-les a créixer i ampliar les seues línies de negoci, i també per a realitzar accions de dinamització empresarial i comercial que potencien l’economia local.

 

El coordinador de Política Econòmica, Pablo Úbeda, també present en l’acte, destacava “la importància de comptar amb l’experiència dels empresaris per recolzar-nos en aquest nou projecte i seguir obrint vies de col·laboració públic-privada per afavorir a la ciutadania, perquè com sempre diem, treballant junts podrem obtenir millors resultats en l’objectiu comú de potenciar Ontinyent i la seua economia”, manifestava.

 

Entre els serveis de dinamització empresarial que s’oferiran amb la implicació de COEVAL i Comerç IN estan el recolzament a la dinamització del Banc de Naus Industrials i del programa “Reactiva Ontinyent”, o el “mentoring”, pel qual un empresari amb experiència aportarà a l’emprenedor un “banc” d’experiències i bones pràctiques per a guiar-lo durant els primers mesos de vida de l’empresa.

 

Pel que fa a la dinamització comercial, es comptarà amb estes entitats per dinamitzar el banc de locals comercials, informar al voltant de les normatives comercials, assessorar l’obertura, ampliació i reforma dels establiments, tutelar i acompanyar la implantació de les activitats, o l’assessorament per a la realització de campanyes individuals per a cada establiment, entre d’altres.

Valoración positiva del curso “Gestión de residuos”

Previous article

Fenie Energía nombra presidente a Sergio Pomar

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.