Noticias

COEVAL I L´ESCOLA DE NEGOCIS LEVEL UP CONVOQUEN UNA CONFERENCIA EN LA VALL D´ALBAIDA SOBRE TECNIQUES DE VENDES

La patronal de la Vall d’Albaida Coeval, junt amb l’Escola de Negocis Level Up han convocat la conferencia ‘Vendes sense frens. om passar de 0 a 100.000€ en 1 any’ a Ontinyent per al dimarts 9 de maig, a les 18 hores.

La ponència, a càrrec de l’Escola de Negocis per a autònoms i pimes Level UP, exposa el cas real d’una empresa que tenia dificultats per a vendre el seu producte i els passos que va donar per a disparar les seues vendes en un any. L’assistència és de lliure accés prèvia inscripció en la pàgina http://charlas.levelupdesarrollo.com/vsf-ontinyent/ L’acte tindrà lloc en la seu de la Confederació, en Av. Tèxtil, 22 – Centre de Negocis NC.

El director d’Expansión i assessor estratègic de Level UP, Pablo Carcelén, explicarà durant la trobada com reenfocar l’activitat del negoci amb un pla de negoci. “La conferència, mostra els tres errors comercials més freqüents i quins factors són crucials per a tancar amb èxit les vendes. Donarem a conèixer tècniques per a vendre, sobretot imports alts, perquè amb el coneixement adequat es poden depassar els objectius marcats.”

Durant la conferència es regalarà el llibre escrit pel fundador i CEO de Level UP, Carlos Delgado, ‘Pastilla Roja per al teu negoci: Com guanyar almenys 5.000 € al mes en qualsevol negoci que tries i ser més feliç’.

EMBOTITS TRADICIONALS I ARTESANALS D´ONTINYENT PARTICIPARÁ EN LA MOSTRA DE VALÈNCIA 2017 AMB LA COL-LABORACIÓ DE L´AJUNTAMENT D´ONTINYENT

Previous article

COEVAL i CEV organitzen una jornada sobre el nou subministrament d’informació inmediata-SII a la Vall d’Albaida

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.