Noticias

La Plataforma per la Reindustrialització Territorial(COEVAL-FEDAC-IBIAE) es reuneix amb la Secretària Autonòmica d’Economia

La Plataforma per la Reindustrialització Territorial s’ha reunit a Alcoi amb la Secretària Autonòmica d’Economia Sostenible, Sectors Productius i Comerç, Blanca Marín, que va estar acompanyada pel Diputat en Corts Rafael Briet, l’alcalde d’Alcoi, Toni Francés i altres representants municipals del territori.

Les entitats integrants de la Plataforma, COEVAL, FEDAC i IBIAE (representants empresarials de les comarques de la Vall d’Albaida, l’Alcoia-Comtat i la Foia de Castalla), van tractar en la reunió temes de la competència de la Secretària Autonòmica com el Projecte de Llei d’Àrees Industrials.

Des de la Plataforma es va ratificar l’exposició manifestada en les seues compareixences davant els Corts, concretament en la seua Comissió d’Indústria, dirigides a tots els partits polítics en el sentit que els sembla una iniciativa legislativa bona ja que posa el focus en les àrees industrials, tal com des de l’inici de la legislatura va demanar la Plataforma a la Generalitat per mitjà del projecte AIQ (Àrees Industrials de Qualitat) que ha permès impulsar les ajudes a les millores de les mateixes per un import de més de 12.000.000 d’euros que els Ajuntaments de les comarques on actua la Plataforma van rebre l’any passat de la Generalitat i que es van a estendre a totes les comarques valencianes, la qual cosa permet des de la realització d’accions de política industrial ajudar a vertebrar territorialment la Comunitat Valenciana.

Igualment aquesta iniciativa legislativa es basa també en les peticions que la Plataforma va fer a través de AIC de dur a terme una classificació de les àrees industrials basada en les infraestructures i serveis que oferisquen a les empreses i d’engegar una política incentivadora de promoció de les mateixes en favor de les empreses allí situades i les que un futur puguen implantar-se per a crear nous llocs de treball.

Igualment s’han traslladat en la reunió els dubtes que ofereix a la Plataforma la regulació establida en el projecte de llei de les entitats de gestió i modernització.

Tots els assistents a la reunió han conclòs que ha de seguir-se treballant en aquest clima de dialogue constructiu que permet que els responsables polítics coneguen de primera mà la realitat empresarial del territori a través dels seus representants empresarials agrupats en la Plataforma per la Reindustrialització.

ISABEL REIJA CONSEJERA DELEGADA Y DIRECTORA GENERAL DE FENIE ENERGÍA INAUGURA LA 3ª EDICIÓN DE LOS ENCUENTROS EMPRESARIALES COEVAL

Previous article

Encuentros Empresariales COEVAL:Rafael Juan destaca la importancia de la innovación en agroalimentación

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.