Noticias

LA CONFEDERACIÓ EMPRESARIAL DE LA VALL D’ALBAIDA, COEVAL PRESENTA ELS RESULTATS DEL PROJECTE DENOMINAT VALORANT A LES EMPRESES DE COEVAL EN MERCATS INTERNACIONALS

El propòsit d’aquest projecte ha segut aportar valor diferencial en mercats Internacionals a les empreses de COEVAL i la Vall d’ALBAIDA.

L’acció està alineada amb la Realització d’estudis per a definir nous mercats, nous productes i clients potencials de les empreses industrials i la Promoció exterior i reforç de la marca conjunta per al posicionament en els mercats internacionals.la internacionalització.

A continuació, pots ampliar les conclusions del projecte descarregant-te els lliurables del catàleg de recursos i capacitats de les empreses de COEVAL i estudi de mercats exterior realitzats.

El catàleg està en versió anglès i castellà. I et pot resultar molt útil per a la internacionalització de la teua empresa.

Aquest Projecte està subvencionat per la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball. Convocatoria d’ajudes en matèria d’industrialització per a donar suport a accions desenvolupades per associacions empresarials d’àmbit multisectorial i comarcal, així com per entitats que gestionen àrees industrials en la Comunitat Valenciana, per a l’exercici 2019. Indústria. Expdt. INENT2/2019/9

El ‘III Encuentro Industrial clientes-proveedores’ de la Plataforma por la Reindustrialización Territorial (COEVAL-FEDAC-IBIAE) contará este año con empresas de CEDELCO y ASECAM . Tendrá lugar el 4 de diciembre en las instalaciones de IBIAE

Previous article

COEVAL PROMOCIONA LA RESPONSABILITAT SOCIAL CORPORATIVA AL TERRITORI

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.