Noticias

INNOVACIÓ TERRITORIAL MITJANÇANT L’AGENT DE PROXIMITAT DE COEVAL

Aquesta anualitat COEVAL ha rebut la subvenció de l’IVACE per a la dinamització territorial per a una nova indústria sostenible a la Comunitat Valenciana (DINAMITZA-CV). Amb aquesta primera convocatòria de la línia d’actuació de Preparació i desenvolupament de projectes impulsors d’activitats innovadores COEVAL ha comptat amb el suport de de l’Institut Valencià de Competivitat Empresarial IVACE per a potenciar la seua labor de dinamització territorial.
Aquest projecte ha permés recolzar una sèrie d’accions en l’àmbit de les mesures del RIS3-CV, que impulsen noves activitats innovadores dins de les empreses i que han resultat d’interés per a les seues empreses associades i les del territori:
• Jornades de bones pràctiques empresarials, promoció de la cooperació empresarial, promoció de serveis oferits per organismes d’investigació o de gestió de la innovació.
• Assessorament a empreses per a impulsar noves activitats innovadores, en matèries com a informació, orientació sobre fonts de finançament de projectes, intermediació amb experts externs o suport en la preparació i presentació de propostes.
• Publicació de continguts, alertes i comunicacions d’interés al col·lectiu d’empreses.
• Reunions amb altres representants d’altres associacions comarcals per a cooperar en iniciatives, per a treballar en equip i guanyar major fortalesa territorial.
• Promoció de la cooperació empresarial i dels agents de l’oferta científic-tecnològica.
En aquest any, tan particular i a causa de la pandèmia emergència sanitària ocasionada pel COVID19, COEVAL sent conscient del nou escenari també ha posat en marxa iniciatives perquè aquesta circumstància puga veure’s com una oportunitat per a reforçar la indústria a la nostra comarca través de la reindustrialització local, així com la generació de nous productes, serveis i tecnologies que facen front a l’emergència sanitària, a la prevenció de nous escenaris així com donar valor a una comarca caracteritzada per ser industrial i molt vinculada al sector tèxtil i els seus auxiliars que en aquests moments estan molt actius per la seua implicació en materials de protecció EPIs per al personal sanitari.
El projecte s’ha desenvolupat per personal tècnic de COEVAL qui ha actuat amb la figura d’agent de proximitat territorial.
El Projecte denominat Innovació Territorial mitjançant l’agent de proximitat de COEVAL ha rebut el suport d’IVACE.
Expdt. IMDINE/2020/9.

La Plataforma por la Reindustrialización Territorial pide que las Administraciones ayuden a consolidar la industria como motor económico del territorio

Previous article

La Plataforma por la Reindustrialización Territorial pide que el Plan Resiste se tramite con agilidad y las ayudas lleguen con rapidez dada la difícil situación económica

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.