Noticias

Ontinyent, Bocairent i L’Olleria seguiran cooperant en l’impuls a la connexió empresarial després de l’èxit del Fòrum Empresa Activa que ha coordinat COEVAL

Els alcaldes dels municipis i el president de Coeval, destaquen les sinèrgies creades amb aquesta acció inclosa al Projecte de Transformació Empresarial posat en marxa en 2020

Ontinyent, Bocairent i L’Olleria seguiran cooperant en l’impuls a la connexió empresarial després de l’èxit del Fòrum Empresa Activa. Aquest fòrum, presentat a la Casa Santonja l’Olleria i desenvolupat a la Sala Gomis d’Ontinyent, tenia aquest dijous una jornada de conclusions a la sala Joan de Joanes de Bocairent, on els alcaldes Jorge Rodríguez (Ontinyent), Xavi Molina (Bocairent) i Ramón Vidal (l’Olleria) i el president de COEVAL, Javier Cabedo, coincidien en destacar les sinèrgies creades amb esta acció.

Durant l’acte, tots tres alcaldes coincidien en destacar l’èxit d’una edició que ha servit per enfortir els lligams entre les poblacions davant un món cada vegada més globalitzat i en un context socioeconòmic incert. Cal recordar que aquest Fòrum Empresa Activa s’emmarca dintre del Projecte de Transformació Empresarial (PTE) posat en marxa en 2020 per estes entitats per a millorar la competitivitat de les empreses dels municipis i, que ha servit per posar en marxa ajudes comunes i ser un agent de confiança de les empreses de la zona.

En aquest sentit, Jorge Rodríguez destacava que “amb el Fòrum no sols hem reforçat la col·laboració interinstitucional, sinó també la col·laboració públic-privada que, és el camí que anem a continuar impulsant per millorar la competitivitat de les nostres empreses”. Per la seua part, Xavi Molina qui incidia que “mantenim la voluntat conjunta de donar continuïtat a este projecte perquè està servint per vertebrar els nostres municipis”, destacava també que el Fòrum va servir per “trobar-nos i tractar temes de molta actualitat per a totes les empreses”. En la mateixa línia, Ramón Vidal, explicava que “el Fòrum és una de les moltes línies d’acció que hem encetat per millorar la competivitat. El Fòrum ha vingut per a quedar-se perquè ens permet donar visibilitat als nostres polígons industrials i impulsar la competitivitat de les nostres empreses”.

Així, Javier Cabedo destacava l’esforç que havien fet els tres ajuntaments per dur endavant aquest projecte i encoratjava, com es va fer durant la jornada, a que altres poblacions s’uniren al projecte. “El Fòrum va servir per conèixer de primera mà la gran tasca que les empreses de la comarca estan realitzant en matèria de Responsabilitat Social. Moltes vegades pensem que eixes gestions sols es duen a terme en grans multinacionals, però vam demostrar que empreses d’Ontinyent, l’Olleria i Bocairent estan treballant models de gestió molt innovadors”.

Durant la presentació, tots tres alcaldes coincidien en continuar treballant i planificant noves acciones futures per millorar els lligams entre Ontinyent, Bocairent i l’Olleria i les seues empreses.

D’altra banda, Ernesto Beltrán, director de projectes de Grupo Innova (coordinador de la jornada) feia un repàs a les ponències que es van centrar en la “Desglobalització” a càrrec de José Montoro; en “Ciberseguretat” de Josep Albors i una taula redona sobre bones pràctiques de Sostenibilitat amb Begoña Beltran (Grupo Innova), Francisco José Sebastià (Tèxtils Mora), Teinma Cerdà (Sostenibilitat Cerdà) i Luis Calabuig (Durplastics). Beltrán recordava que la jornada va comptar amb la participació del conferenciant internacional i escriptor Víctor Küppers, qui va reivindicar la necessitat d’una actitud positiva i de potenciar la qualitat humana en l`àmbit de l’empresa per fer front a les adversitats.

La Plataforma(COEVAL-FEDAC-IBIAE) muestra su preocupación ante la escasez de personal cualificado para la industria de sus territorios

Previous article

COEVAL CONTINUA CON SU POLITICA DE COMARCALIZAIÓN Y CELEBRA SU JUNTA DIRECTIVA EN AIELO DE MALFERIT

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.