Noticias

PRESENTACIÓ DE LA II TROBADA CLIENTS I PROVEÏDORS DE LA COMUNITAT VALENCIANA, EN LA QUAL PARTICIPARA COEVAL

El President de la Federació d’Associacions d’Empresaris de la Safor (FAES), Juan Pablo Tur, ha presentat la II Trobada clients-proveïdors de la Comunitat Valenciana, que se celebrarà a la Comarca de la Safor, i serà la ciutat de Gandia, qui aculla l’esdeveniment empresarial el pròxim 23 de febrer de 2023.
Aquesta trobada fomenta reunions preestablides entre potencials clients i proveïdors que es troben en la Comunitat Valenciana.
L’objectiu és potenciar les oportunitats de negoci entre empreses que estan establides en un territori com és la Comunitat Valenciana.
Destaca la importància de conéixer a les empreses que conviuen en un mateix territori, podent descobrir col·laboradors, proveïdors o clients, amb els quals poder començar una relació empresarial.
Aquest esdeveniment està organitzat per IVACE amb la col·laboració de CEV, ASECAM, ASEMVEGA, CEDELCO, CEDMA, COEVAL, FEDAC, FECAP, IBIAE i FAES.
Està dirigit a qualsevol empresa o autònom que pertanga a alguna de les associacions abans citades, així com qualsevol empresa o autònom de la Comunitat Valenciana i que emplene correctament la inscripció.
La Tinenta d’Alcalde i Regidora de Polítiques Econòmiques, Comerç, Indústria i Innovació, Vicenta Ferrer, ha mostrat la seua satisfacció que l’esdeveniment empresarial es realitze a la ciutat de Gandia, igualment mostra el seu suport per a col·laborar en l’organització del ECP-CV 2023. A més indica que és important connectar empreses que no es coneixen entre sí, però que estan a una xicoteta distància i fomenten l’economia circular.
La pandèmia ha deixat clar que dependre d’altres mercats altera molts elements de la cadena productiva i és necessari enfortir les relacions entre empreses pròximes entre sí de la Comunitat per a potenciar les oportunitats de negoci basades en la proximitat.

FEMEVAL y COEVAL celebraron los Encuentros Empresariales del Sector Metal dirigidos a las empresas de la Vall d’Albaida

Previous article

COEVAL DESENVOLUPA AMB ÉXIT EL PROJECTE “LOW CONTACT MÀRQUETING DIGITAL”

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.