COEVAL promueve 5 talleres sobre gestión de empresas

Amb el programa “Consolida el teu projecte”, la Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida (COEVAL), el Centre Europeu d’Empreses Innovadores d’Alcoi (CEEI Alcoi) i Caixa Ontinyent pretenen formar emprenedors i empresaris. El programa consta de 5 sessions de treballdirigit amb horari de 16:30 h a 18:30 h a la seu de COEVAL a Ontinyent. La primera sessiócomença el 19 de novembre amb el títol “De l’estratègia a l’acció. Defineix el teu pla”.

La iniciativa, que tindrà lloc a COEVAL Ontinyent en 5 sessions, va dirigida tant a emprenedorsamb una idea que volen perfeccionar i convertir en negoci com a professionals amb experiència que volen crear la seua pròpia empresa. També està destinat a empresaris i persones vinculades a empreses que volen adaptar-la a noves situacions de mercat i engegar en la mateixa nous projectes, noves divisions, nous mercats, etc.

Les 5 sessions pràctiques, que seran en horari de vesprada de 16:30 a 18:30 h en COEVAL, tracten d’aconseguir els següents objectius:

19 novembre: De l’estratègia a l’acció. Defineix el teu pla.
26 novembre: Fart de no vendre? Eines per a vendre més.
3 desembre: Eines de creativitat aplicades a l’empresa.
10 desembre: Millora el teu posicionament en internet.
17 desembre: Com seleccionar un mercat internacional i tenir èxit.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información

ACEPTAR