El President de la Generalitat celebra junt a COEVAL el seu vintè aniversari

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha celebrat junt a Coeval el seu vintè aniversari, una efemèride que també han celebrat alts càrrecs del Govern valencià, com el president de Les Corts Valencianes, els consellers d’Economia i Hisenda i l’alcalde d’Ontinyent i president de la Diputació. Tots junts han recolzat la tasca que durant dos dècades ha portat endavant esta organització empresarial de La Vall d’Albaida.

El treball dels empresaris és crear ocupació i el del Govern ajudar a que eixos empresaris obtinguen les millors condicions possibles per poder fer-ho, així que el treball conjunt resulta imprescindible per fer reviscolar l’economia. De fet, la Generalitat ja té pressupostades ajudes a la reindustrialització, millorant els serveis oferts als polígons industrials.

Esta nit de rencontres entre empresaris, polítics i amics ha aprofitat també per a fer balanç, un dia per a la reflexió i per al positivisme perquè, afortunadament, sembla que la nostra economia ix de la crisi.

La comarca de La Vall d’Albaida sempre ha tingut emprenedors i visionaris que aconseguiren construir grans empreses del no res, només amb força i la voluntat de voler fer el treball ben fet. I hui en dia són eixos grans els que són reconeguts per tots.

L’acte, al que va assistir una gran part de l’empresariat de La Vall d’Albaida, també va comptar amb un espai per a reconèixer el treball d’empreses i institucions arrelades a La Vall, com la Universitat de València, guardó que va arreplegar l’ontinyentí i vicerector d’Economia Josep Lluis Gandia.

L’empresa Inmevasa, amb 50 anys al teixit productiu de La Vall d’Albaida, també va recollir un reconeixement després de tres generacions treballant de valent i enfrontant-se a les adversitats. Manuel Martínez va ser l’encarregat de recollir la placa commemorativa.

Construccions Mancebo, d’Ontinyent, també va obtenir el seu merescut reconeixement i Pedro Mancebo va ser el responsable de recollir-lo.

Per últim, Funerària Gramage, empresa amb més d’un centenar d’anys de treball que ja va per la quarta generació, va recollir la distinció de mans de Manolo Gramage.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información

ACEPTAR
Aviso de cookies