EMBOTITS TRADICIONALS I ARTESANALS D´ONTINYENT PARTICIPARÁ EN LA MOSTRA DE VALÈNCIA 2017 AMB LA COL-LABORACIÓ DE L´AJUNTAMENT D´ONTINYENT

La Associació Embotits Tradicionals i Artesanals d ́Ontinyent, integrada en la Confederació Empresarial de la Vall d ́Albaida(COEVAL), participarà al costat de prop d’un centenar de destacats productors valencians, a partir del pròxim dijous 20 i fins al dilluns 24 d’abril en la Mostra de Vins, Caves, Licors i Aliments Tradicionals de la Comunitat Valenciana 2017, que en aquesta edició celebra la XXIX Mostra de Vins, Caves i Licors i la XXVII Mostra d ́Aliments Tradicionals, que organitza PROAVA (Promoció Agroalimentària de Qualitat de la Comunitat Valenciana) en el Jardí del Turia, entre els ponts de Calatrava i el de les Flors.

Aquesta Mostra és la més important que se celebra a la Comunitat Valenciana i actualment aquesta considerat com el major esdeveniment de agroalimentación de la Comunitat Valenciana. És un gran aparador i oportunitat per a mostrar a milers de valencians i turistes la qualitat de l’embotit d’Ontinyent i potenciar i promocionar la marca Ontinyent com sinonimo de qualitat en productes agroalimentaris i artesanals. En aquest aspecte cal agrair el suport i la col·laboració del Ajuntament d ́Ontinyent per a poder dur a terme aquesta participació, tal com ha ocorregut en edicions anteriors.

Els establiments associats que participaren en la Mostra de València són: Carnisseria Medina, Carnisseria Sant Antoni, Carnisseria Donat, Carnisseria Vicente i Carnisseria Amparin, els quals portaren de forma agrupada a aquest important esdeveniment el millor dels seus embotits tradicionals i artesanals, recentment d’actualitat pel respatler que als mateixos ha donat
el prestigiós cuiner Quique Dacosta. Presentaren igualment les novetats i innovacions que estan duent a terme en els seus productes per a posar en valor la marca Ontinyent davant les milers de persones que tots els anys passen per l’expositor que Embotits Tradicionals i Artesanals d ́Ontinyent té obert al públic en la Mostra i que sol ser un dels més visitats, donat el prestigi que l’embotit d’Ontinyent.

El President de Embotits Tradicionals i Artesanals d ́Ontinyent, José V. Donat, vol “convidar en nom de la seua Associació als ontiyentins i veïns de la comarca de la Vall D ́Albaida a acostar-se al Jardí del Turia de València en les dates de Pasqua en què se celebra la Mostra per a poder gaudir de la varietat i qualitat dels productes agroalimentaris valencians, on Embotits Tradicionals i Artesanals d ́Ontinyent compartirà amb ells la degustació de l’excel·lent embotit d’Ontinyent, un dels millors productes que podran trobar en aquesta destacada Mostra agroalimentària de València”

L’esdeveniment comptarà amb la participació de 88 empreses que col·locaran un total de 102 stands de degustacions. D’altra banda hi haurà concerts tots els dies, servei de guarda-roba, ludoteca i lliurament a domicili.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información

ACEPTAR
Aviso de cookies