La Plataforma per la Reindustrialització Territorial participa en un estudi per a impulsar una indústria innovadora en les Comarques Centrals elaborat per l´Ivie en col-laboració amb l´Ivace

Els representants de la Plataforma per la Reindustrialització Territorial, COEVAL, FEDAC I IBIAE, han participat en messes de treball temàtiques centrades en les estratègies empresarials (dimensió, especialització, aliances empresarials, captació d’inversions i internacionacionalización) i en l’entorn industrial i empresarial (sòl, infraestructures, enclavaments tecnològics, logística, sostenibilitat i serveis empresarials). L’estudi ha sigut elaborat per l’IVIE en col·laboració amb l’IVACE i els representants empresarials de La Vall d’Albaida, L’Alcoià-El Comtat i La Foia de Castalla han participat amb altres agents econòmics i socials de les Comarques Centrals.
Les conclusions fixen uns eixos prioritaris d’actuació i unes propostes per a potenciar i enfortir una indústria innovadora en les Comarques Centrals. D’ells destaquen algunes idees: millorar la competitivitat de la micro i xicoteta empresa industrial així com la modernització dels parcs empresarials, la formació i el reciclatge continu en les empreses o la difusió de les fortaleses del territori i de la seua indústria a través de trobades entre empreses del territori.
Així mateix, l’estudi arreplega també altres dades de caràcter socioeconòmic. Les Comarques Centrals compten amb el 18 % de les empreses de la Comunitat Valenciana i el 25% dels polígons industrials del nostre territori.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información

ACEPTAR
Aviso de cookies