LA SEU DE COEVAL ACULL UN CURS D´ ASELEC SOBRE MANTENIMIENT ELÈCTRIC

La seu de la Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida (Coeval) a Ontinyent acollirà , entre el 25 de setembre i el 4 d’octubre, una acció formativa organitzada per Femeval/Aselec i inclosa en el Pla Formatius específic per al sector elèctric sobre manteniment i revisió de locals de pública concurrència. El curs, dirigit instal·ladors i mantenedores elèctrics, encarregats de manteniment, empresaris i gerents té una durada de 16 hores i se celebrarà els dilluns i dimecres de 16 a 20 hores. Des de l’Associació d’Empresaris Instal·ladors Elèctrics, Telecomunicacions i Energies Renovables de València (Aselec) s’entén que la seguretat no acaba amb la posada en servici de les instal·lacions, sinó que exigix que es mantinga durant tota la seua vida útil, per a açò els titulars han de dur a terme intervencions preventives basades en la realització d’una adequada conservació i mantindre en bon estat les instal·lacions elèctriques de baixa tensió, amb l’obligació de comprovar el seu funcionament i conservació, mitjançant la realització de revisions periòdiques.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información

ACEPTAR
Aviso de cookies