Jornada formativa sobre Indústria 4.0 i eficiència energètica a COEVAL convocada per ASELEC

La seu de COEVAL (Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida), situada a Ontinyent, acollirà una jornada formativa organitzada per ASELEC (Associació d’Empresaris Instal·ladors Elèctrics, Telecomunicacions i Energies Renovables de València) – FEMEVAL (Federació Empresarial Metal·lúrgica Valenciana) i inclosa en la iniciativa “València Indústria Connectada 4.0” que se celebrarà dijous que ve, 4 d’octubre, a les 16 hores a Ontinyent, concretament en la citada seu de COEVAL i serà impartida per l’ITE (Institut Tecnològic de l’Energia). Per a obtenir més informació i inscriure’s en la Jornada cal dirigir-se al telèfon d’ASELEC-FEMEVAL: 96 371 97 61.

La jornada tractarà un tema important per a les empreses i el territori com és l’adaptació a una situació que ha arribat per a quedar-se: la indústria 4.0 i la importància de l’eficiència energètica en aquest tema.

El contingut fonamental que es tractarà en la jornada fa referència a conéixer la transformació digital per a una indústria més competitiva, quines tecnologies han de ser aplicades a l’eficiència energètica i quina ha de ser la visió de l’impacte de les tecnologies indústria 4.0 en l’empresa.

A causa de l’especial relació de col·laboració contínua que duen a terme COEVAL i ASELEC s’ha decidit celebrar una de les quatre jornades que FEMEVAL organitza en la província de València a Ontinyent (les tres restants seran a València, Gandia i Puçol), concretament en la Seu de COEVAL, per a facilitar que les empreses de la Vall d’Albaida i comarques veïnes puguen conéixer els continguts d’aquesta interessant jornada.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información

ACEPTAR
Aviso de cookies