Noticias

COEVAL , CCOO i Ajuntament d’Ontinyent s’uneixen contra l’economia submergida

Fer un front únic contra l’economia “en negre” partint de la concienciació a la ciutadania. Amb aquest objectiu, l’Ajuntament d’Ontinyent, la Confederació Empresarial COEVAL i el sindicat CCOO han presentat hui la campanya “L’economia submergida, un mal comú”, per tal de contribuir des de l’àmbit local a la reducció d’estes males pràctiques, l’impacte de les quals s’estima en al voltant del 20% del PIB d’Espanya.

 

Així, i partint d’una iniciativa sorgida al Consell Econòmic i Social (CES), dimecres 29 de novembre a les 16:00 hores, en la seu de COEVAL, tindrà lloc una jornada amb entrada lliure a la que es comptarà amb la presència de representants d’empreses i experts en la matèria, i que suposa l’inici d’un treball conjunt per fer front a un problema que afecta a tots i totes.

 

El regidor de Política Econòmica, Pablo Úbeda, destacava la importància de desenvolupar campanyes com aquesta, comptant amb la unanimitat de totes les parts i partint del CES, “que s’ha convertit en un element vertebrador de la política econòmica a la ciutat, i que en aquest cas ens serveix per organitzar una iniciativa contra unes males pràctiques que afecten a tota la societat, perquè si hi ha una merma d’ingressos l’administració té menys diners per a invertir a tots els sectors, inclosos la sanitat i l’educació”, assenyalava.

 

El President de COEVAL, Javier Cabedo, destacava el caràcter “pioner i valent” de la iniciativa, que ve acompanyada de l’elaboració d’uns fullets informatius als quals s’explica que cotitzant pel que es fa i s’acompleix amb les normes fiscals i laborals, “serem més competitius, tindrem més i millors serveis públics, millor cohesió social, millor situació econòmica, social i laboral i en definitiva un bon present i un millor futur”.

 

Des de CCOO, la Secretària General del sindicat a les Comarques Centrals, Manuela Pascual, apuntava que aquesta “és una acció consicenciadora, no anem a assenyalar a ningú en particular, ja que pensem que el que cal es treballar des de la coscienciació de cara a totes i tots, treballadors i treballadores, empreses i contribuents en general, de que l’economia en negre suposa menys diners per a inversions públiques, socials, i en conjunt per al desenvolupament de la nostra societat. El que fem és encetar un treball conjunt sobre una qüestió molt important que ha de formar part del nostre canvi de model productiu, perquè l’economia submergida no és el camí a seguir”, manifestava.

 

 

 

 

 

 

LA JUNTA DIRECTIVA DE COEVAL CELEBRA SU REUNIÓN EN L´OLLERIA

Previous article

COEVAL, CCOO Y EL AJUNTAMENT D´ONTINYENT CONTINUAN CON SU CAMPAÑA CONTRA LA ECONOMÍA SUMERGIDA CON UNA JORNADA EN LA QUE PARTICIPA LA INSPECCIÓN DE TRABAJO

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.