La Plataforma per la Reindustrialització destaca de l’any 2017 la inversió en la millora dels poligons

Els empresares destaquen impacte positiu del Projecte Àrees Industrials de Qualitat impulsat per la Generalitat Valenciana
Les entitats integrants de la Plataforma per la Reindustrialització Territorial, COEVAL, FEDAC i IBIAE (representants empresarials de les comarques de la Vall d’Albaida, l’Alcoià-Comtat i la Foia de Castalla), van celebrar dimarts passat 13 de març a Alcoi la seua Assemblea anual.

L’Assemblea, a més de servir com a espai de sinergies entre empreses industrials dels diferents territoris, va valorar les actuacions del 2017 i es van analitzar els projectes futurs a curt i mig termini. Una de les qüestions subratllades va ser l’impacte positiu del Projecte AIC (Àrees Industrials de Qualitat), que ha permès impulsar les ajudes a les millores dels polígons de les zones d’influència de la Plataforma per un import de més de 12 milions d’euros. Els ajuntaments de les comarques on actua la Plataforma van rebre aquestes quantitats l’any passat de la Generalitat Valenciana. Aquestes subvencions es van a estendre a totes les comarques valencianes, la qual cosa significa ajudar a vertebrar territorialment a la Comunitat Valenciana.

Al seu torn, davant la petició d’altres entitats per a incorporar-se a la Plataforma per la Reindustrialització Territorial, l’Assemblea s’ha compromès a estudiar la seua adhesió. Per a açò, es tindrà en compte la seua vinculació tant als territoris de les comarques com a la indústria.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información

ACEPTAR
Aviso de cookies