JORNADES IES : IMPLICA’T I TREBALLA COM UN PROFESSIONAL SOCIALMENT RESPONSABLE”

Al llarg del mes d’octubre s’han dut a terme 3 jornades amb dinàmiques a cascun dels 3 Instituts Públics d’Educació Secundaria del municipi d’Ontinyent: IES JAUME I, POU CLAR, i L’ESTACIÓ. El promotor de les mateixes és COEVAL i ha estat a càrrec de VORASERRA per dinamitzar cascun dels tallers dirigits a l’alumnat de secundaria.

Les jornades denominades “IMPLICA’T I TREBALLA COM UN PROFESSIONAL SOCIALMENT RESPONSABLE” formen part del projecte Millorant la Responsabilitat Social del Nostre Territori. Es tracta d’un projecte d’actuacions relacionades amb la formació i divulgació en matèria de responsabilitat social durant l’exercici 2018, i que en aquest cas, conta amb el suport de la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació. (TSPRSC/2018/46/29).

L’objectiu d’aquesta iniciativa és aproximar a les nostres empreses i al sistema educatiu la Responsabilitat Social Corporativa o Empresarial (RSC o RSE). La Responsabilitat Social Empresarial, comporta avantatges per a la riquesa i el benestar del nostre territori, per això COEVAL ha segut el promotor d’aquesta iniciativa.

En aquesta ocasió, l’acció formativa i divulgativa ha estat adreçada a l’alumnat dels 3 IES. S’ha realitzat d’una manera molt dinàmica i divertida per promocionar la RSE o RSC entre els més jovents. Aquesta metodologia resulta efectiva per a la joventut i també per promocionar-ho entre les seues famílies, amics i també com a futurs col·lectius del món empresarial.

Aquestes jornades han tingut lloc els dies 4, 5 i 16 d’octubre durant una duració de hora i mitja en cascun dels Instituts. Ha segut possible gràcies a la col·laboració de direcció, coordinació i professorat de cada Institut.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información

ACEPTAR
Aviso de cookies