BANC DE NAUS INDUSTRIALS I LOCALS COMERCIALS A ONTINYENT

Des de COEVAL us informem de la iniciativa denominada BANC DE NAUS INDUSTRIALS I LOCALS COMERCIALS A ONTINYENT.

Aquesta iniciativa s’empara baix el Pla per a la reactivitat econòmica i el foment de l’ocupació de l’Ajuntament d’Ontinyent per tal de dinamitzar l’activitat empresarial en el municipi. Per això, s’ha creat una borsa de locals comercials i naus industrials ubicades a Ontinyent que arrenden els seus propietaris , en règim d’arrendament, amb un preu avantatjós per als emprenedors que desitgen iniciar la seua activitat empresarial o negoci comercial a Ontinyent.

Aquesta iniciativa implica avantatges tant per als propietaris com per als arrendataris. Així que, per una banda els propietaris poden incloure, en aquest llistat, el seu immoble per a la seua difusió i incrementar la probabilitat de llogar l’immoble i garantia del cobrament del lloguer. Mentre que per altra banda, els emprenedors poden aconseguir un preu més favorable gracies a les ajudes que es disposen.

Per mes informació podeu contactar amb COEVAL o a l’Oficina de l’Emprenedor (Carrer Maians 19).

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información

ACEPTAR