COEVAL PROMOCIONA LA RESPONSABILITAT SOCIAL CORPORATIVA AL TERRITORI

La Confederació d’Empresaris de la Vall d’Albaida, per segon any consecutiu, ha rebut el suport de la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica per dur a terme projectes que apropen la Responsabilitat Social Corporativa al nostre territori.

En aquesta edició, el projecte desenvolupat per COEVAL és una aplicació mòbil en forma de joc interactiu de preguntes i respostes vinculades a la temàtica de la RSC. El propòsit d’aquest joc és Promoure la Responsabilitat Social Empresarial en el nostre radio d’acció territorial.

Està dirigit a la gent més jove, a les persones que treballen la RSC al món empresarial i a tota la ciutadania. Per tal de fer la publicació d’aquesta eina d’aprenentatge s’ha acudit als centres educatius públics d’Ontinyent. Al llarg del mes d’octubre, s’han realitzat una sèrie de sessions informatives al IES POU CLAR, IES L’ESTACIÓ, IES JAUME i al Campus d’Ontinyent de la Universitat de València de per a presentar el JOC RSC QUIZ i l’aplicació de la RSC a l’àmbit empresarial.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información

ACEPTAR
Aviso de cookies