Noticias

COEVAL PROMOCIONA LA RESPONSABILITAT SOCIAL CORPORATIVA AL TERRITORI

La Confederació d’Empresaris de la Vall d’Albaida, per segon any consecutiu, ha rebut el suport de la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica per dur a terme projectes que apropen la Responsabilitat Social Corporativa al nostre territori.

En aquesta edició, el projecte desenvolupat per COEVAL és una aplicació mòbil en forma de joc interactiu de preguntes i respostes vinculades a la temàtica de la RSC. El propòsit d’aquest joc és Promoure la Responsabilitat Social Empresarial en el nostre radio d’acció territorial.

Està dirigit a la gent més jove, a les persones que treballen la RSC al món empresarial i a tota la ciutadania. Per tal de fer la publicació d’aquesta eina d’aprenentatge s’ha acudit als centres educatius públics d’Ontinyent. Al llarg del mes d’octubre, s’han realitzat una sèrie de sessions informatives al IES POU CLAR, IES L’ESTACIÓ, IES JAUME i al Campus d’Ontinyent de la Universitat de València de per a presentar el JOC RSC QUIZ i l’aplicació de la RSC a l’àmbit empresarial.

 

LA CONFEDERACIÓ EMPRESARIAL DE LA VALL D’ALBAIDA, COEVAL PRESENTA ELS RESULTATS DEL PROJECTE DENOMINAT VALORANT A LES EMPRESES DE COEVAL EN MERCATS INTERNACIONALS

Previous article

JORNADA COEVAL-ATEVAL VALL D´ALBAIDA-AJUNTAMENT DE BOCAIRENT SOBRE AUTOCONSUMO ENERGÉTICO

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.