COEVAL REUNEIX ALS SEUS ASSOCIATS EN UN ENCONTRE ON ASSISTEIXEN EL CONSELLER RAFAEL CLIMENT I EL PRESIDENT DE CEV SALVADOR NAVARRO

El Conseller d´Economia Sostenible, Rafael Climent , el President de CEV, Salvador Navarro,  l´Alcalde d´Ontinyent, Jorge Rodríguez, la Secretaria Autonómica d´Economía Sostenible, Rebeca Torro, el Director Gerent de la Cambra de València, Jorge Linares,  han assistit entre altres  a l’encontre de COEVAL on ha posat de relleu el paper de l’associació per a fomentar una indústria amb el valor afegit del coneixement, la innovació i la digitalització a la comarca de la Vall d’Albaida.

COEVAL ha comptat amb el ponent Javier Sirvent, considerat com un dels cervells més privilegiats del món de la tecnologia a Espanya, un visionari que “uneix coses” entre el món de la Ciència i la Tecnologia i la seua aplicació al sector empresarial. En to disruptivo i provocador Sirvent ha mostrat les oportunitats que poden tindre les empreses si aposten per la transformació digital.

Seguidament COEVAL ha reconegut la trajectòria de Rafael Pla, uno dels fundadors de COEVAL i qui va ser President de la Confederació Empresarial durant 12 anys. Igualment s´ha reconegut tambe la trayectoria vinculada a COEVAL per part   de l’Associació de Promotors i Constructors de la Vall d’ Albaida(APCVall)també fundadora de  COEVAL i que l´any pasat va cumplir 25 anys i que va rebre el seu President, Eleuterio Mancebo.

En la cloenda han parlat el President de COEVAL, Javier Cabedo, l´Alcalde d´Ontinyent Jorge Rodríguez i per a tancar el Conseller d´Economia Sostenible, Rafael Climent qui va destacar que uno dels grans objetius del Consell es impulsar la reindustrialització del nostre territorio, aconseguin que el pes de la indústria siga cada vegada més gran en l’economia de la Comunitat Valenciana ja que garanteix llocs de treball més estables i de major qualitat.

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información

ACEPTAR