Noticias

REDINCOE LA PLATAFORMA DE COEVAL QUE FACILITA LA INTEGRACIÓ DE LA INDUSTRIA 4.0 I L’ECONOMIA CIRCULAR A LES EMPRESES DEL NOSTRE TERRITORI.

 

 

El projecte de dinamització de la plataforma web REDINCOE té l’objectiu de ser una eina única de difusió i dinamització de continguts relacionats amb les temàtiques de la industria 4.0, l’economia circular i la sostenibilitat empresarial.

Després de la seua posada en marxa i de la seva darrera implementació els usuaris i les usuàries ja poden accedir fàcilment a informació tècnica rellevant de les temàtiques de industria intel·ligent i economia circular, segons el seu perfil de preferència. La dinamització de continguts permet que les empreses siguen coneixedores de informació en avanços de dites temàtiques, apropar-lis coneixement respecte a les polítiques regionals, nacionals i europees i finançament disponible (subvencions) per emprendre projectes vinculats a s temàtiques de la digitalització empresarial i la transició de l’economia lineal a l’economia circular. Les empreses associades a COEVAL, poden sol·licitar assessorament tècnic a través de la plataforma, participar en fòrums, consultar esdeveniments i actualitat relacionada amb les temàtiques adscrites. A més està eina també funciona com a plataforma de gestió i dinamització de projectes en col·laboració, entre empreses associades, que necessiten finançament per desenvolupar nous productes i serveis, el que permetrà millorar la seva competitivitat empresarial, desenvolupant projectes de I.4.0 i d’Economia sostenible.

Aquest projecte conta per segona vegada amb el suport de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE).

 

COEVAL Y ATEVAL FELICITAN A LOS AYUNTAMIENTOS DE BOCAIRENT, ONTINYENT Y ALCOY POR SU IMPLICACIÓN EN INCENTIVAR INVERSIONES DE ENERGIAS RENOVABLES

Previous article

APROBADO EL NUEVO PROGRAMA Y ACTIVIDADES 2019-2020 EN LA REUNIÓN DEL CONSEJO RECTOR DE ACTAIO AL QUE PERTENECE COEVAL

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.