Per tercera anualitat consecutiva COEVAL resulta beneficiaria de les subvencions dirigides a la formació, divulgació i altres actuacions en matèria de responsabilitat

En aquesta tercera anualitat COEVAL posa en marxa el projecte anomenat Ara+RSCi.

Objectiu del projecte és Promoure la Responsabilitat Social Empresarial i la innovació social en el nostre radio d’acció territorial, dirigint-se als tres pilars fonamentals, empreses, estudiants i ciutadania en general.

La manera de fer-ho durant aquest exercici extraordinari, a causa de l’emergència sanitària per COVID-19, és través del projecte anomenat ARA+RSCi dirigit a fomentar i divulgar la RSC I LA INNOVACIÓ SOCIAL com a el fonament de nous projectes empresarials i iniciatives més innovadores socialment al nostre territori.

Les accions a desenvolupar s’estableixen en dues fases de treball.

Disseny i elaboració del manual pràctic en format digital per conèixer promocionar la RSC i la innovació social post COVID-19. Contempla:

-Accions que poden implementar les empreses ja establides davant el nou escenari i la oportunitat de convertir-se en una industria més sostenible i conscienciada.

-Idees de negoci basats en la RSC i la innovació social.

– Entitats del territori en les que col·laborar i dur a terme activitats d’aplicació de la RSC, centres educatius, centres de persones majors, àrea cultural, organitzacions mediambientals, centres de persones amb diversitat funcional, ONGs, etc. 

Difusió i publicitat del projecte en Centres educatius i empreses. Es farà una campanya de difusió entre els centres educatius amb titulacions relacionades amb la gestió empresarial i entre les empreses associades.

L’actuació està subvencionada per la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica.

Expdt. TSPRSC/2020/46/112

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información

ACEPTAR
Aviso de cookies