Noticias

Per tercera anualitat consecutiva COEVAL resulta beneficiaria de les subvencions dirigides a la formació, divulgació i altres actuacions en matèria de responsabilitat

En aquesta tercera anualitat COEVAL posa en marxa el projecte anomenat Ara+RSCi.

Objectiu del projecte és Promoure la Responsabilitat Social Empresarial i la innovació social en el nostre radio d’acció territorial, dirigint-se als tres pilars fonamentals, empreses, estudiants i ciutadania en general.

La manera de fer-ho durant aquest exercici extraordinari, a causa de l’emergència sanitària per COVID-19, és través del projecte anomenat ARA+RSCi dirigit a fomentar i divulgar la RSC I LA INNOVACIÓ SOCIAL com a el fonament de nous projectes empresarials i iniciatives més innovadores socialment al nostre territori.

Les accions a desenvolupar s’estableixen en dues fases de treball.

Disseny i elaboració del manual pràctic en format digital per conèixer promocionar la RSC i la innovació social post COVID-19. Contempla:

-Accions que poden implementar les empreses ja establides davant el nou escenari i la oportunitat de convertir-se en una industria més sostenible i conscienciada.

-Idees de negoci basats en la RSC i la innovació social.

– Entitats del territori en les que col·laborar i dur a terme activitats d’aplicació de la RSC, centres educatius, centres de persones majors, àrea cultural, organitzacions mediambientals, centres de persones amb diversitat funcional, ONGs, etc. 

Difusió i publicitat del projecte en Centres educatius i empreses. Es farà una campanya de difusió entre els centres educatius amb titulacions relacionades amb la gestió empresarial i entre les empreses associades.

L’actuació està subvencionada per la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica.

Expdt. TSPRSC/2020/46/112

LA JUNTA DIRECTIVA DE COEVAL CELEBRA SU REUNIÓN EN BOCAIRENT

Previous article

EL CONSEJO RECTOR DE ACTAIO VALORA POSITIVAMENTE LA ESTRATEGIA TERRITORIAL Y EL PROYECTO EXPERIMENTAL IV

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.