LES PINDOLES FORMATIVES AJUNTAMENT D´ONTINYENT-COEVAL TRACTARAN EL TELETREBALL

Eines per al teletreball en col·laboració: 27 d octubre de 4 a 6 pm on line

(Inscripcions: https://forms.gle/zK4MQtF9N982DtS4A  Una vegada inscrit rebra abans del inici de la mateixa el enllaç per a conectarse) 

L’ús de dispositius mòbils pot ajudar-nos a millorar la nostra eficiència i productivitatsempre que els tinguem ben configurats per compartir dades i documents entre ells iamb el nostre ordinador. Per a aconseguir-ho hem de sincronitzar tota la nostrainformació personal (contactes, calendaris), arxius i documents per tal de treballar enmobilitat de forma àgil i organitzada.

OBJETIUS:Aprendrem què vol dir sincronitzar i veurem quines són les principals opcionsque tenim al nostre abast per compartir informació entre diferents dispositius(ordinador, mòbil, tablet, etc.). A més, exportarem la nostra informació al núvoli descobrirem eines i recursos específics per treballar en mobilitat.

TEMARI 1. Sincronitzar contactes i calendaria. Opcions per sincronitzar contactes i calendarisb. Un exemple de migració de contactesc. Exportar contactes des d’un telèfon Androidd. Calendaris al núvol.

2. Sincronització d’arxius i documentsa. Dropboxb. Google Drivec. One Drived. Quadre resum i comparativa entre serveis.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *



Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información

ACEPTAR
Aviso de cookies