Noticias

COEVAL recolça el Directori d’Expertes de la Vall d’Albaida: traure a la llum el talent de les dones de la comarca


El Departament d’Igualtat de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida va activar ahir el directori en línia DEVALL, un espai electrònic que aplega i ofereix informació sobre dones professionals de la comarca.

El directori s’ha creat amb el propòsit de donar visibilitat a les professionals de la Vall d’Albaida, i amb elles als seus projectes, empreses i professions. Alhora, amb el directori es pretén de fer-les valdre com a professionals i de crear una ferramenta amb què puguen mostrar les seues habilitats.

Convertir-lo en un “punt de coordinació, comunicació, encontre, recerca i sororitat”, tal com han explicat des del departament, ha de servir per a “potenciar xarxes entre dones professionals de la Vall d’Albaida, per a afavorir que romanguen als nostres pobles, el manteniment de la vida rural”.

La plataforma en línia s’ha posat a disposició de les dones emprenedores de la comarca, i té el suport de COEVAL, ATEVAL, IEVA, CCOO, UGT, i és obert a la participació dels municipis de la Vall.

ÉXITO DE PARTICIPACIÓN EN LA 1ªEDICIÓN DE LOS PREMIOS SERGIO POMAR MONTAHUD AL PRESENTARSE 22 CANDIDATURAS

Previous article

COEVAL CONVOCA UNA JORNADA SOBRE RSE EN LA QUE PRESENTA LA GUÍA “ETIQUETADO ECOLÓGICO, ELEMENTO CLAVE EN LA ESTRATEGIA DE ECONOMÍA CIRCULAR”

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.