PRESENTACIÓ DE LA II TROBADA CLIENTS I PROVEÏDORS DE LA COMUNITAT VALENCIANA, EN LA QUAL PARTICIPARA COEVAL

El President de la Federació d’Associacions d’Empresaris de la Safor (FAES), Juan Pablo Tur, ha presentat la II Trobada clients-proveïdors de la Comunitat Valenciana, que se celebrarà a la Comarca de la Safor, i serà la ciutat de Gandia, qui aculla l’esdeveniment empresarial el pròxim 23 de febrer de 2023.
Aquesta trobada fomenta reunions preestablides entre potencials clients i proveïdors que es troben en la Comunitat Valenciana.
L’objectiu és potenciar les oportunitats de negoci entre empreses que estan establides en un territori com és la Comunitat Valenciana.
Destaca la importància de conéixer a les empreses que conviuen en un mateix territori, podent descobrir col·laboradors, proveïdors o clients, amb els quals poder començar una relació empresarial.
Aquest esdeveniment està organitzat per IVACE amb la col·laboració de CEV, ASECAM, ASEMVEGA, CEDELCO, CEDMA, COEVAL, FEDAC, FECAP, IBIAE i FAES.
Està dirigit a qualsevol empresa o autònom que pertanga a alguna de les associacions abans citades, així com qualsevol empresa o autònom de la Comunitat Valenciana i que emplene correctament la inscripció.
La Tinenta d’Alcalde i Regidora de Polítiques Econòmiques, Comerç, Indústria i Innovació, Vicenta Ferrer, ha mostrat la seua satisfacció que l’esdeveniment empresarial es realitze a la ciutat de Gandia, igualment mostra el seu suport per a col·laborar en l’organització del ECP-CV 2023. A més indica que és important connectar empreses que no es coneixen entre sí, però que estan a una xicoteta distància i fomenten l’economia circular.
La pandèmia ha deixat clar que dependre d’altres mercats altera molts elements de la cadena productiva i és necessari enfortir les relacions entre empreses pròximes entre sí de la Comunitat per a potenciar les oportunitats de negoci basades en la proximitat.

El President de la Comissió d’Asunts Comarcals de la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana, Javier Cabedo, recorda que la primera ‘Trobada clients- proveïdors de la Comunitat Valenciana’, celebrat en 24 de febrer 2022 en l’antiga fàbrica Rico d’Ibi, va ser tot un èxit de participació amb prop de 309 empreses assistents i al voltant d’un miler de reunions entre signatures de tota la Comunitat dirigides a buscar oportunitats de negoci basades en la proximitat.
Aquesta nova aposta compta amb l’aval i l’experiència de la Plataforma per la Reindustrialització Territorial –composta per COEVAL, FEDAC i IBIAE–, que amb anterioritat havia organitzat aquest tipus de trobades entre empreses dels seus territoris amb excel·lents resultats.
La ‘Trobada clients-proveïdors de la Comunitat Valenciana’ està consolidat com a referent anual en els esdeveniments empresarials autonòmics per a continuar promocionant que les empreses del territori establisquen aliances, negocis i sinergies que redunden en el creixement socioeconòmic de la Comunitat.

L’alcalde de l’Ajuntament de Gandia, José Manuel Prieto ha indicat en la seua intervenció que “Ens sentim orgullosos de ser la ciutat que acollirà aquesta segona trobada, les administracions públiques hem de posar-nos del vostre costat i col·laborar en moments així. La responsabilitat ha de ser compartida, hem de treballar, més que mai, de manera conjunta. Quan hem d’estar units i fer un front comú, com a alcalde de Gandia, em trobareu sempre.

El conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafael Climent, ha assenyalat durant la seua intervenció la “clara aposta” que està fent el seu departament per la territorialitat a partir de la col·laboració, del foment de la producció quilòmetre zero i de l’impuls del treball local amb proveïdors de proximitat.
“Per a això- ha afegit Climent- trobades com el que se celebrarà el pròxim 23 de febrer a Gandia són molt necessaris així com el treball que exerceixen els clúster i associacions empresarials com a integradors i dinamitzadors en el territori”.
En aquest sentit Rafael Climent ha anunciat que des de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace) s’està estudiant la possibilitat d’incloure la cobertura d’aquestes trobades “Clients-Proveïdors” en les futures convocatòries del programa de Dinamització Territorial.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información

ACEPTAR
Aviso de cookies