COEVAL DESENVOLUPA AMB ÉXIT EL PROJECTE “LOW CONTACT MÀRQUETING DIGITAL”

La Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida, COEVAL ha realitzat al llarg de l’exercici 2022 el projecte “Low Contact Màrqueting Digital”. El seu objectiu ha segut transformar les capacitats tecnològiques de COEVAL per a incentivar conseqüentment la digitalització i el màrqueting digital entre les empreses de la comarca de la Vall d’Albaida.

El projecte s’ha executat mitjançant la realització de les següents accions per a adaptar els recursos tecnològics de COEVAL a les noves necessitats digitals, fomentar el màrqueting digital entre les empreses de associades com un nou canal de venda i fer ús de les eines mitjançant assistència tècnica de l’equip de la Confederació Empresarial.

Alineant-se amb aquesta perspectiva de digitalització s’ha optat per millorar i transformar la web corporativa de COEVAL. Aprofitant aquesta millora, s’ha prestat a les empreses un espai de màrqueting digital a través de bàners, newsletters, espais de promoció, tallers i píndoles formatives de màrqueting digital perquè les incorporen als seus negocis per a readaptar-se a les noves demandes.

Per altra banda, s’ha realitzat l’adaptació de la sala d’actes amb nous equips i dispositius per a la celebració d’esdeveniments en diverses metodologies, streaming i en línea que estan a disposició de les empreses associades.

De manera transversal s’ha prestat assistència tècnica a les empreses associades per a ajudar-les a desenvolupar els continguts digitals de màrqueting digital i organització de jornades especifiques per a la digitalització.

Aquestes fases de treball han contat amb la coordinació i seguiment de la plantilla de COEVAL.

COEVAL és conscient de l’impacte econòmic generat per la pandèmia i l’acceleració del canvi tecnològic que va derivar d’aquest punt d’inflexió, per això, el propòsit principal del projecte “Low Contact Màrqueting Digital” és donar suport a les empreses del territori a iniciar els processos d’adaptació als nous models de negoci amb perspectiva tecnològica i d’economia del coneixement.

Aquesta actuació està subvencionada per la Diputació de Valencia EXP 34/22/CSI.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información

ACEPTAR
Aviso de cookies