Noticias

COEVAL DESENVOLUPA AMB ÉXIT EL PROJECTE “LOW CONTACT MÀRQUETING DIGITAL”

La Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida, COEVAL ha realitzat al llarg de l’exercici 2022 el projecte “Low Contact Màrqueting Digital”. El seu objectiu ha segut transformar les capacitats tecnològiques de COEVAL per a incentivar conseqüentment la digitalització i el màrqueting digital entre les empreses de la comarca de la Vall d’Albaida.

El projecte s’ha executat mitjançant la realització de les següents accions per a adaptar els recursos tecnològics de COEVAL a les noves necessitats digitals, fomentar el màrqueting digital entre les empreses de associades com un nou canal de venda i fer ús de les eines mitjançant assistència tècnica de l’equip de la Confederació Empresarial.

Alineant-se amb aquesta perspectiva de digitalització s’ha optat per millorar i transformar la web corporativa de COEVAL. Aprofitant aquesta millora, s’ha prestat a les empreses un espai de màrqueting digital a través de bàners, newsletters, espais de promoció, tallers i píndoles formatives de màrqueting digital perquè les incorporen als seus negocis per a readaptar-se a les noves demandes.

Per altra banda, s’ha realitzat l’adaptació de la sala d’actes amb nous equips i dispositius per a la celebració d’esdeveniments en diverses metodologies, streaming i en línea que estan a disposició de les empreses associades.

De manera transversal s’ha prestat assistència tècnica a les empreses associades per a ajudar-les a desenvolupar els continguts digitals de màrqueting digital i organització de jornades especifiques per a la digitalització.

Aquestes fases de treball han contat amb la coordinació i seguiment de la plantilla de COEVAL.

COEVAL és conscient de l’impacte econòmic generat per la pandèmia i l’acceleració del canvi tecnològic que va derivar d’aquest punt d’inflexió, per això, el propòsit principal del projecte “Low Contact Màrqueting Digital” és donar suport a les empreses del territori a iniciar els processos d’adaptació als nous models de negoci amb perspectiva tecnològica i d’economia del coneixement.

Aquesta actuació està subvencionada per la Diputació de Valencia EXP 34/22/CSI.

 

PRESENTACIÓ DE LA II TROBADA CLIENTS I PROVEÏDORS DE LA COMUNITAT VALENCIANA, EN LA QUAL PARTICIPARA COEVAL

Previous article

EL 2º ENCUENTRO CLIENTES-PROVEEDORES PARA EMPRESAS, AUTÓNOMOS O PROFESIONALES DE LA CV, VUELVE A CONTAR CON LA PARTICIPACIÓN DE COEVAL(Inscripciones hasta el 29 de enero)

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.