Noticias

JORNADA: L’EMPRESARIAT DEL FUTUR, ÉS DEL EQUIP RSE

El darrer dia 25 d’octubre, al saló d’actes del Campus Universitari de la Universitat de València a Ontinyent es va dur a terme la jornada denominada L’EMPRESARIAT DEL FUTUR, ÉS DEL EQUIP RSE, aquest esdeveniment està integrat i forma part de la iniciativa Millorant la Responsabilitat Social del Nostre Territori. Es tracta d’un projecte d’actuacions relacionades amb la formació i divulgació en matèria de responsabilitat social durant l’exercici 2018, i que en aquest cas, conta amb el suport de la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació. (TSPRSC/2018/46/29).

L’objectiu d’aquesta iniciativa és aproximar a les nostres empreses, al sistema educatiu i la ciutadania la Responsabilitat Social Corporativa o Empresarial (RSC o RSE). La Responsabilitat Social Empresarial, comporta avantatges per a la riquesa i el benestar del nostre territori, per això COEVAL ha segut el promotor d’aquesta iniciativa.

En aquesta ocasió, l’acció formativa i divulgativa ha estat adreçada a l’alumnat del grau d’ADE (Administració i Direcció d’Empreses) de l’ Universitat de Valencia al seu Campus d’Ontinyent. La jornada ha estat convocada per conèixer de manera didàctica i aprendre què és això de la RSE o RSC i en què afecta a la ciutadania i empreses. En aquest cas, les jornades estan enfocades per a que futurs emprenedors/es i directors i directores d’empreses poden integrar-ho als seus llocs de treball i empreses a mig termini.

Durant quasi dues hores, l’alumnat d’ADE ha tingut l’oportunitat de conèixer els fonaments de la RSC i com ho implanten empreses valencianes reconegudes, com són Balearia o Consum. Després de l’exposició de bones practiques empresarials referent a RSE hem contat amb l’exemple comarcal Projecte Trevol, a càrrec de la seua directora Mª Amelia Martinez, qui ha explicat als alumnes beneficis que aporta la integració laboral de persones en risc de exclusió social en empreses ordinàries.

Treballar aquesta iniciativa i a traves de la Universitat potencia la promoció i difusió de la RSC al territori comarcal i a la seua ciutadania.

COEVAL CELEBRA EL PROGRAMA EMPRESES CIRCULARS

Previous article

JORNADES IES : IMPLICA’T I TREBALLA COM UN PROFESSIONAL SOCIALMENT RESPONSABLE”

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.