Noticias

El President de la Generalitat inaugura la 9ª edició dels Encontres Empresarials de COEVAL i es refereix a la CV-60, el sòl industrial i les millores en les infraestructures dels polígons, com les 3 claus per a La Vall d’Albaida

El president de la Generalitat va estar present a Ontinyent a la inauguració de la novena edició dels Encontres Empresarials de COEVAL.

El president del Consell ha sol·licitat “moderació” i ha reivindicat “l’estabilitat” per a “centrar-se en qüestions essencials com l’ocupació, el creixement, el benestar social i el futur de la Comunitat Valenciana”.

El cap del Consell ha reclamat “l’encontre, el diàleg i la unitat” per a abordar “ara” els reptes del nostre territori com a millors infraestructures i finançament i ha manifestat el suport de l’Administració a l’activitat empresarial “com una solució i no com un problema”.

Mazón va prometre en la seua visita a Ontinyent una gran prioritat per als tres projectes més sol·licitats històricament pels empresaris de La Vall d’Albaida. Segons ha afirmat Javier Cabedo, president de COEVAL  “el president es va interessar i ens va prometre les solucions”.

El primer tema en eixir sobre la taula va ser el més preocupant històricament parlant. El desdoblament de la CV-60, que recordem l’anterior consell va traure a licitació dies abans de les eleccions, i que segons afirmava Cabedo, Carlos Mazón els va dir que “és una prioritat total per a nosaltres”, ja que entén que “és un emplaçament clau per unir la costa i la indústria de l’interior” i ha promès que “en breu hi haurà noticies al respecte”.

El cap del consell també ha parlat clarament de la millora de les infraestructures que puguen millorar les inversions a les empreses i polígons industrials. Mentre que el tercer gran tema està molt unit al segon i és que es va reclamar més sòl industrial i fer-ho d’una manera col·laborativa amb els municipis de La Vall d’Albaida.

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha avançat que abril serà el mes del Pla Simplifica que “facilitarà l’activitat econòmica i empresarial” al mateix temps que “afavorirà la cohesió social”.

El cap del Consell ho va avançar ahir mateix en eixes trobades empresarials de la Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida, organitzades per COEVAL, on els va assegurar que se suprimiran o reduiran tràmits burocràtics, en col·laboració amb els ajuntaments que se sumen a aquesta iniciativa, per a posar el focus en les pimes perquè siguen més productives, sostenibles i atractives per a l’ocupació.

LA ASOCIACIÓN DE PROMOTORES Y CONSTRUCTORES DE LA VALL D´ALBAIDA(APCVALL), QUE FORMA PARTE DE COEVAL, CELEBRA ASAMBLEA GENERAL PARA HACER BALANCE DE 2023 E IMPULSAR ACCIONES PREVISTAS PARA 2024

Previous article

COEVAL Y ATEVAL VALL D’ALBAIDA FIRMAN UN ACUERDO DE COLABORACIÓN PARA FORTALECER UNIDAS LA INDUSTRIA DE LA COMARCA

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.