LA CONFEDERACIÓ EMPRESARIAL DE LA VALL D’ALBAIDA, COEVAL PRESENTA ELS RESULTATS DEL PROJECTE DENOMINAT VALORANT A LES EMPRESES DE COEVAL EN MERCATS INTERNACIONALS

El propòsit d’aquest projecte ha segut aportar valor diferencial en mercats Internacionals a les empreses de COEVAL i la Vall d’ALBAIDA.

L’acció està alineada amb la Realització d’estudis per a definir nous mercats, nous productes i clients potencials de les empreses industrials i la Promoció exterior i reforç de la marca conjunta per al posicionament en els mercats internacionals.la internacionalització.

A continuació, pots ampliar les conclusions del projecte descarregant-te els lliurables del catàleg de recursos i capacitats de les empreses de COEVAL i estudi de mercats exterior realitzats.

El catàleg està en versió anglès i castellà. I et pot resultar molt útil per a la internacionalització de la teua empresa.

Aquest Projecte està subvencionat per la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball. Convocatoria d’ajudes en matèria d’industrialització per a donar suport a accions desenvolupades per associacions empresarials d’àmbit multisectorial i comarcal, així com per entitats que gestionen àrees industrials en la Comunitat Valenciana, per a l’exercici 2019. Indústria. Expdt. INENT2/2019/9

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información

ACEPTAR
Aviso de cookies