REDINCOE LA PLATAFORMA DE COEVAL QUE FACILITA LA INTEGRACIÓ DE LA INDUSTRIA 4.0 I L’ECONOMIA CIRCULAR A LES EMPRESES DEL NOSTRE TERRITORI.

 

 

El projecte de dinamització de la plataforma web REDINCOE té l’objectiu de ser una eina única de difusió i dinamització de continguts relacionats amb les temàtiques de la industria 4.0, l’economia circular i la sostenibilitat empresarial.

Després de la seua posada en marxa i de la seva darrera implementació els usuaris i les usuàries ja poden accedir fàcilment a informació tècnica rellevant de les temàtiques de industria intel·ligent i economia circular, segons el seu perfil de preferència. La dinamització de continguts permet que les empreses siguen coneixedores de informació en avanços de dites temàtiques, apropar-lis coneixement respecte a les polítiques regionals, nacionals i europees i finançament disponible (subvencions) per emprendre projectes vinculats a s temàtiques de la digitalització empresarial i la transició de l’economia lineal a l’economia circular. Les empreses associades a COEVAL, poden sol·licitar assessorament tècnic a través de la plataforma, participar en fòrums, consultar esdeveniments i actualitat relacionada amb les temàtiques adscrites. A més està eina també funciona com a plataforma de gestió i dinamització de projectes en col·laboració, entre empreses associades, que necessiten finançament per desenvolupar nous productes i serveis, el que permetrà millorar la seva competitivitat empresarial, desenvolupant projectes de I.4.0 i d’Economia sostenible.

Aquest projecte conta per segona vegada amb el suport de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE).

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información

ACEPTAR
Aviso de cookies