COEVAL presenta la guía Didàctica Ara +RSCi

L’ objectiu del projecte és promoure la Responsabilitat Social Empresarial i la innovació social en el nostre radio d’acció territorial, dirigint-se als tres pilars fonamentals, empreses, estudiants i ciutadania en general. La manera de fer-ho durant aquest exercici extraordinari, a causa de l’emergència sanitària per COVID-19, és través del projecte anomenat ARA+RSCi dirigit a divulgar la RSC I LA INNOVACIÓ SOCIAL per a fomentar nous projectes empresarials, iniciatives més innovadores i accions socials a la nostra comarca.
L’actuació està subvencionada per la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica. Expdt. TSPRSC/2020/46/112
Pots descarregar la guia seguidament:

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información

ACEPTAR