COEVAL CELEBRA EL PROGRAMA EMPRESES CIRCULARS

El darrer dijous 25 d’octubre, en horari de vesprada i a la seu de COEVAL es va celebrar el programa de divulgació i formació denominat EMPRESES CIRCULARS.

Aquesta acció està subvencionada per la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball (INENT2/2018/1). Dintre del projecte denominat PILOTANT L’ECONOMIA CIRCULAR A LA COMARCA sota la convocatòria 2018 de plans d’acció destinats a millorar la competitivitat i la sostenibilitat de les empreses industrials de la Comunitat Valenciana, desenvolupats per associacions empresarials d’àmbit multisectorial i comarcal.

L’acció va consistir en la realització de 4 ponències divulgatives a càrrec persones expertes en economia circular de diversos sectors amb el propòsit de millorar la competitivitat i la sostenibilitat del teixit territorial de la nostra comarca:

José Mª Torras. Soci i directiu en Textils Mora S.A.L, va realitzar l’exposició sobre “Les bondats de l’economia circular sobre el sector tèxtil”.

Rafael de la Cuadra. CEO Global Tech Strategies i finalista internacional del Programa Climatelaunch de Climate KIC i líder ALF en Innovació Tecnològica i Economia Circular, va dur a terme l’exposició “Ecoinnovació al sector de la construcció. Aplicacions d’interès”.

Laura Talens Peiró. Investigadora postdoctoral Beatriu de Pinós Institut de Ciència i Tecnologia ambientals (ICTA) –UAB i líder ALF en Innovació Tecnològica i Economia Circular, es va encarregar de l’exposició “Estudi d’arquitectura de producte, funcions de components, estudi d’ús de materials en noves tecnologies i redisseny per fomentar l’economia circular: reparació, remanufacturados, reutilització, i reciclatge”.

Mentre que Rafael Pla President d’INNOVALL i líder ALF en Innovació Tecnològica i Economia Circular va explicar “El valor de l’economia circular per a les empreses de COEVAL”.

Finalment i per clausurar la jornada es fa fer un debat entre els representants de cada sector i l’audiència per plantejar possibles sinergies col·laborat ives entre sectors empresarials de la comarca per transformar l’actual economia lineal (basada en produir, utilitzar i tirar) a la economia circular, més avançada i sostenible.

Van assistir empresaris i empresàries de diverses activitats econòmiques i estudiants de formació professional vinculats a activitats emergents per profunditzar en noves obertures al mercat laboral.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información

ACEPTAR
Aviso de cookies