COEVAL recolça el Directori d’Expertes de la Vall d’Albaida: traure a la llum el talent de les dones de la comarca


El Departament d’Igualtat de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida va activar ahir el directori en línia DEVALL, un espai electrònic que aplega i ofereix informació sobre dones professionals de la comarca.

El directori s’ha creat amb el propòsit de donar visibilitat a les professionals de la Vall d’Albaida, i amb elles als seus projectes, empreses i professions. Alhora, amb el directori es pretén de fer-les valdre com a professionals i de crear una ferramenta amb què puguen mostrar les seues habilitats.

Convertir-lo en un “punt de coordinació, comunicació, encontre, recerca i sororitat”, tal com han explicat des del departament, ha de servir per a “potenciar xarxes entre dones professionals de la Vall d’Albaida, per a afavorir que romanguen als nostres pobles, el manteniment de la vida rural”.

La plataforma en línia s’ha posat a disposició de les dones emprenedores de la comarca, i té el suport de COEVAL, ATEVAL, IEVA, CCOO, UGT, i és obert a la participació dels municipis de la Vall.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información

ACEPTAR
Aviso de cookies